دسته‌بندی نشده

پر طرفدار ترین ژل های تزریقی (حجم دهنده) کدام اند؟

ژل و فیلر هر دو محصولات پرکاربرد در زمینه زیبایی و آرایشی هستند، اما با هدف‌های مختلفی تولید و استفاده می‌شوند. بهتر است قبل از آشنایی با برند های مختلف، تفاوت های ژل و فیلر را بیشتر بدانیم، در زیر به تفاوت‌های اصلی بین این دو اشاره می‌کنیم:

 

۱. ترکیبات

ژل و فیلر هر دو از ترکیبات مختلفی تشکیل شده‌اند. ژل بیشتر شامل آب، هیدروکسی‌تولوئن، متیل پارابن، پروپیل پارابن و… است، در حالی که فیلر از اسید هیالورونیک و یا مواد دیگری که برای بهبود حالت و شکل صورت استفاده می‌شوند، تشکیل می‌شود.

 

۲. مقصود اصلی

ژل بیشتر برای پر کردن خطوط ناشی از پیری پوست یا بهبود حالت لب‌ها و رفع چین و چروک‌ها استفاده می‌شود. در حالی که فیلر برای بهبود شکل و حجم ناحیه‌های مختلف صورت مانند لب، خطوط اطراف دهان، گونه، پیشانی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

۳. طول ماندگاری ژل و فیلر

ژل ها از طریق وارد کردن یک حجم کوچک در پوست کار می کنند، به همین دلیل معمولا زمان ماندگاری آنها کمتر از فیلر ها است. به طور کلی طول ماندگاری فیلر ها تا 18 ماه می تواند باشد، در حالی که طول ماندگاری ژل ها حدود 6 تا 9 ماه است.

 

۴. نحوه تزریق

ژل ها معمولا با سوزن وارد پوست شده و به سرعت جذب می شوند. در حالی که فیلرها با سوزن وارد پوست شده و در محل تزریق به طور کامل جذب نمی شوند و به صورت موضعی در پوست باقی می مانند.

 

پر مصرف ترین ژل ها در ایران

در زیر به معرفی ۶ ژل تزریقی حجم دهنده لب محبوب و پرمصرف در ایران می‌پردازیم:

 

ژوویدرم (Juvederm) یکی از پرمصرف‌ترین ژل‌های تزریقی حجم دهنده در جهان برای بهبود ظاهر پوست و کاهش علائم پیری است. این ژل از ترکیبات اسید هیالورونیک (HA) ساخته شده است که در طب پوستی بسیار رایج است.

 

ژوویدرم به عنوان یک ژل تزریقی حجم‌دهنده، برای افزایش حجم لب‌ها، پرکردن چین و چروک‌های صورت و ترمیم شکل و حجم صورت استفاده می‌شود. همچنین می‌توان از این ژل درمان کبودی زیر چشم، افتادگی بینی و همچنین رفع آکنه‌های زیرپوستی استفاده کرد.

 

از مزایای این ژل می‌توان به عدم نیاز به جراحی، تزریق سریع، بازگشت به فعالیت‌های روزمره بلافاصله پس از تزریق و نتایج طبیعی و زیبا اشاره کرد. همچنین، زمان پایداری طولانی این ژل، بین ۶ تا ۱۸ ماه است که بسته به نوع استفاده و تزریق می‌تواند متفاوت باشد.

 

با این حال، باید توجه داشت که احتمال واکنش‌های ناخوشایند نظیر التهاب، قرمزی و برآمدگی در ناحیه تزریق وجود دارد که در اغلب موارد بسیار کم و طی چند روز بهبود می‌یابند. برای استفاده از این ژل، بهتر است به پزشک مجرب مراجعه کنید تا بهترین روش و نوع تزریق برای نیاز شما انتخاب شود.

رستیلین (Restylane) این ژل همانند ژوویدرم از اسیدهای هیالورونیک به عنوان ترکیب اصلی استفاده می‌کند و در تزریق در لب‌ها و بهبود حالت و شکل آنها موثر است.

رستیلین (Restylane) یکی از محبوب‌ترین ژل‌های تزریقی حجم‌دهنده در جهان است که برای بهبود ظاهر پوست و کاهش علائم پیری استفاده می‌شود. این ژل از ترکیبات اسید هیالورونیک (HA) ساخته شده است که در طب پوستی بسیار رایج است.

 

از کاربردهای اصلی رستیلین، می‌توان به افزایش حجم لب‌ها، پرکردن چین و چروک‌های صورت و ترمیم شکل و حجم صورت اشاره کرد. همچنین، می‌توان از این ژل برای درمان کبودی زیر چشم، افتادگی بینی، ترمیم جوانی و همچنین کوچک کردن چربی های زیرپوستی استفاده کرد.

 

رستیلین یکی از انواع ژل‌های تزریقی حجم دهنده است که از نظر قوام، زبری و ماندگاری با سایر ژل‌های تزریقی متفاوت است. این ژل معمولاً به عنوان یک چسبنده عالی عمل می‌کند و با پوست در ارتباط مستقیم قرار گرفته و تغییرات بسیار کمی در شکل و حجم صورت و بدن ایجاد می‌کند.

 

ماندگاری رستیلین نیز بین ۶ تا ۱۲ ماه است که بسته به نوع استفاده و تزریق می‌تواند متفاوت باشد. همچنین، با توجه به اینکه این ژل از ترکیبات طبیعی ساخته شده است، احتمال واکنش‌های ناخوشایند به حداقل می‌رسد.

تیسو (Teosyal) این ژل همچنین از اسیدهای هیالورونیک به عنوان ترکیب اصلی تشکیل شده و برای تزریق در لب‌ها و کاهش چین و چروک‌های آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تیسو با توجه به ماندگاری و طبیعی بودن ترکیبات خود، برای استفاده در تمامی نقاط صورت، از جمله در محدوده لب‌ها، گونه‌ها، پوست زیر چشم، پیشانی و چانه مناسب است. همچنین، این ژل به دلیل داشتن یک پلیمر ویژه، قابلیت انعطاف پذیری بالا را دارد که موجب می‌شود نتیجه آن طبیعی تر باشد و به درد بیشتر افراد بخورد.

ماندگاری تیسو نیز مانند دیگر ژل‌های تزریقی حجم دهنده حدود ۶ تا ۱۲ ماه است که متناسب با محل تزریق و میزان جذب ترکیبات در بدن، متفاوت است. علاوه بر این، استفاده از تیسو به دلیل عدم داشتن عوارض جانبی قابل توجه، توسط بسیاری از پزشکان و متخصصین زیبایی پوست به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای حجم دهی و اصلاح صورت توصیه می‌شود.

 

اسکولپتورا (Sculptra) این ژل از پلی لاکتیک اسید به عنوان ترکیب اصلی استفاده می‌کند و برای افزایش حجم لب‌ها، ترمیم پوست و بهبود شکل صورت استفاده می‌شود. این ژل، در واقع از یک پلی لاکتیک اسید تشکیل شده است که با ایجاد تحریک و ایجاد کلاژن جدید در پوست، باعث شده تا پوست صورت به شکلی بیشتر دراز مدت بهبود پیدا کند.

 

ماندگاری این ژل تزریقی نیز بین ۱۸ تا ۲۴ ماه است که بیشتر از سایر ژل‌های تزریقی حجم دهنده می‌باشد. اما باید توجه داشت که نتایج این ژل در مقایسه با دیگر ژل‌ها به صورت کمی تر مشهود خواهد بود و به دلیل نحوه عملکرد خاص آن، باید انتظار داشت که نتایج نهایی آن به صورت پیوسته و در طولانی مدت بهبود پیدا کند.

 

مصرف اسکولپتورا نیز توسط پزشکان متخصص در حوزه زیبایی صورت و افرادی که به دنبال رفع چین و چروک‌های پوست هستند، پیشنهاد می‌شود. این ژل تزریقی قابل استفاده در نواحی مختلف صورت از جمله بینی، پیشانی، گونه‌ها و چانه است و مزیت آن این است که به دلیل عدم داشتن اسید هیالورونیک، برای افرادی که حساسیت به این ماده دارند، قابل استفاده است.

 

بوتوکس (Botox) نام تجاری ماده ای است به نام بوتولینوم توکسین است که در واقع از یک باکتری به نام کلستریدیوم بوتولینوم به دست می‌آید. بوتوکس به عنوان یک ماده زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل خاصیت خود در پارالیز کردن عضلات، برای کاهش خطوط و چین‌های صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

با تزریق بوتوکس در نقاط مشخصی از صورت، عضلات مسئول برای ایجاد خطوط و چین‌های صورت مثل چانه، پیشانی، گونه‌ها و خط لب با استفاده از این ژل تزریقی، برای چندین ماه در حالت پارالیز قرار می‌گیرند. این باعث می‌شود که خطوط و چین‌های صورت به صورت قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کند.

 

ماندگاری بوتوکس معمولاً بین ۳ تا ۶ ماه است و پس از آن عضلات به طور طبیعی دوباره فعال می‌شوند. با توجه به خاصیت غیرقابل برگشت این ژل تزریقی، افرادی که قصد استفاده از آن را دارند، باید با این نکته آشنا باشند و قبل از تصمیم گیری، باید با پزشک متخصص مشورت کنند. همچنین، استفاده از بوتوکس برای کاهش خطوط و چین‌های صورت، تنها به صورت موقت است و در صورتی که قصد داشته باشید نتیجه دائمی و بلندمدتی کسب کنید، باید به روش‌های دیگری از جمله ژل‌های تزریقی حجم دهنده یا فیلرها متوسل شوید.

 

در نهایت، باید توجه داشت که قبل از استفاده از هر نوع ژل تزریقی حجم دهنده، باید با پزشک متخصص مشورت کرد و شرایط و نحوه استفاده را با او بررسی کرد.

نوشته های مشابه